Περιγραφή Μαθήματος
Περιεχόμενο μαθήματος: Επιστήμη τροφίμων γενικά. Χημεία τροφίμων. Τροφή γενικά.
Νερό. Υδατάνθρακες. Πρωτεϊνες. Ένζυμα. Λίπη και έλαια και άλλα λιποειδή. Βιταμίνες.
Ανόργανα συστατικά. Επιθυμητά συστατικά και χημικά πρόσθετα. Μη επιθυμητά συστατικά.
Χρωστικές (φυσικές- συνθετικές). Γεύση και οσμή. Κατηγορίες τροφίμων (επιλεκτικά).
Ευφραντικά. Πέψη. Τροφικές δηλητηριάσεις. Διασφάλιση ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμων.
Νέα τρόφιμα. ¨Ηπιες μορφές επεξεργασίας τροφίμων.
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
Όλες...- - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -