Παρουσίαση/Προβολή
Τεχνολογία Τροφίμων (MSc)
(CHEM267) - Χαράλαμπος Προεστός, Βασίλης Βαλδραμίδης
Περιγραφή Μαθήματος
Περιεχόμενο μαθήματος: Βιομηχανίες τροφίμων και τεχνολογίες παραγωγής τροφίμων. Αποθήκευση και διακίνηση τροφίμων, διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (ΔΕΑ), μέθοδοι συντήρηση, συσκευασία και υγιεινή τροφίμων. Στοιχεία βιοτεχνολογίας.
Ημερομηνία δημιουργίας
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα