Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

Ανάλυση τροφίμων

(CHEM205) -  Χαράλαμπος Προεστός, Μαριλένα Δασενάκη

Περιγραφή Μαθήματος

ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
•ΕΝΕΡΓΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ - ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ
•ΧΗΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
•ΤΡΟΦΙΜΩΝ
•ΕΝΟΡΓΑΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
•ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ
•ΦΥΣΙΚΕΣ ΥΛΕΣ
•ΕΠΙΜΟΛΥΝΤΕΣ
•ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΩΝ  ΙΝΩΝ
•ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΩΝ ΙΝΩΝ, ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ, ΣΑΚΧΑΡΩΝ,
•ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΛΙΠΟΥΣ, ΑΡΙΘΜΟΥ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΩΝ,
•ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ, Π.Χ. ΝΙΤΡΩΔΩΝ ΑΛΑΤΩΝ, ΘΕΙΩΔΩΝ ΑΛΑΤΩΝ
•ΕΝΟΡΓΑΝΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ  (GC-MS,  ETAAS, NMR)

Ημερομηνία δημιουργίας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013