Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

Εργαστήριο Ανάλυσης Τροφίμων (Ε)

(503) -  Αικατερίνη Φιλιππή, Όλγα Αρβανίτη, Δημήτρης Λαδάκης, Αντωνία Τέρπου

Περιγραφή Μαθήματος

 Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι φοιτητές να γνωρίσουν κλασσικές τεχνικές ανάλυσης τροφίμων (ογκομέτρηση, σταθμική ανάλυση, εκχύλιση, μέτρηση ειδικού βάρους) και πιο σύγχρονες ενόργανες και αυτοματοποιημένες τεχνικές ανάλυσης τροφίμων (φασματοσκοπία) οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ποιότητας διαφορετικών ειδών τροφίμων.

Ημερομηνία δημιουργίας

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021