Διευκρίνηση: Σύνδεσμος Webex Εξέτασης
- Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 9:45 μ.μ. -

Διευκρινίζεται ότι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα συνδεθούν στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης καθ'όλη τη διάρκεια της εξέτασης του ΨΧ126 - Συγγραφή Επιστημονικής Εργασίας Χειμερινού Εξαμήνου 2023-24.

Η σύνδεση θα γίνει υποχρεωτικά με τη χρήση του λογαριασμού σας (username@uoa.gr στο Cisco Webex), επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m22f0791d4cd4de24c1c8f38a4a8e7a8c

Παρακάτω, παρατίθενται οδηγίες που μπορεί να είναι βοηθητικές ιδίως για τα άτομα που δεν έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης στο webex. 

***

Ο ιδρυματικός λογαριασμός είναι της μορφής username@uoa.gr - (χωρίς το psych). 

Συγκεκριμένα ο ιδρυματικός λογαριασμός αποτελείται από το username που χρησιμοποιείτε στο eclass/my studies (και ακολουθείται από το @uoa.gr) και από το ίδιο password του eclass. Όλοι/ες οι προπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες του ΕΚΠΑ έχουν ιδρυματικό λογαριασμό.

Αν θέλετε μπορείτε από τώρα να κάνετε μία δοκιμή ώστε αν αντιμετωπίσετε δυσκολία να επικοινωνήσετε άμεσα με το Υπολογιστικό κεντρο για να σας κατευθύνουν (τηλ 210 727 5600)

Επομένως, για να δοκιμάσετε την είσοδό σας

• θα επιλέξετε τον σύνδεσμο webex της ανακοίνωσης ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί και κατά την εξέταση https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m22f0791d4cd4de24c1c8f38a4a8e7a8c

• Στην πρώτη σελίδα που θα εμφανιστεί θα επιλέξετε αρχικά SIGN IN και στη συνέχεια θα συμπληρώσετε με βάση τα παραπάνω "username@uoa.gr."

• Θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα του ΕΚΠΑ, όπου θα συμπληρώσετε μόνο το username αυτή φορά (χωρίς @uoa.gr) και το password. 

• Σε περίπτωση που η είσοδος είναι επιτυχημένη θα σας εμφανιστεί μήνυμα για συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη (join meeting)

• Αναλυτικές πληροφορίες με εικόνες μπορείτε να βρείτε στις σελίδες 5-7 στον Οδηγό Εξ Αποστάσεως Εξετάσεων ΕΚΠΑ (για τους φοιτητές). https://www.uoa.gr/fileadmin/user_upload/PDF-files/anakoinwseis/simantikes/Exams_2024/NKUA_online_Exams_-_Students_Guide_.pdf