Εξετάσεις του μαθήματος ΜΜΦ-Ι (Παρασκευή 4/2/22 -- 13:00-15:00)
- Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 - 2:23 μ.μ. -

Οι εξετάσεις του μαθήματος Μαθηματικές Μέθοδοι Φυσικής Ι θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης (σύμφωνα με τις οδηγίες της σχετικής ΚΥΑ (119847/ΓΔ6/23.9.2021) και της εγκυκλίου του ΥΠΑΙΘ (2293/Ζ1/10.1.2021) την Παρασκευή 4/2/22 στις 13:00-15:00, στα τέσσερα αμφιθέατρα του Τμήματος Φυσικής.

 

Οι φοιτητές θα πρέπει να προσέλθουν στο Τμήμα Φυσικής είκοσι (20) λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος των πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας και να μπουν στα αμφιθέατρα/αίθουσες.

 

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ καθώς και την απόφαση της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ σχετικά με τον καθορισμό του τρόπου διεξαγωγής των εξετάσεων στο ΕΚΠΑ, η εξέταση του μαθήματος θα διεξαχθεί δια ζώσης. Η απουσία των φοιτητών από τις εξετάσεις λόγω νόσησης από Covid-19 προκύπτει μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass (https://edupass.gov.gr/). ‘Οσοι νοσούν και δεν έχουν πρόσβαση στο edupass έχουν τη δυνατότητα παρουσίασης είτε θετικού μοριακού τεστ (PCR) είτε θετικού τεστ αντιγόνου (rapid) κατά το χρόνο εξέτασης.

 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που θα συμμετέχουν στην εξέταση πρέπει:

(α) να προσκομίσουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα από τα ακόλουθα πιστοποιητικά:

(i) Πιστοποιητικό εμβολιασμού

(ii) Πιστοποιητικό νόσησης (ως 90 ημερών)

(ii) Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, εξέταση PCR ως 72 ωρών, ή εξέταση

rapid test ως48 ωρών πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης.

(β) να φορούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προστατευτική μάσκα προσώπου. Σύμφωνα με τις οδηγίες, συστήνεται η χρήση μάσκας FFP2 ή ΚN95, ή εναλλακτικά διπλής μάσκας (η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους σε όλους τους χώρους του Τμήματος Φυσικής).

 

Στην  ειδική περίπτωση φοιτητών που αδυνατούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις λόγω της πανδημίας, θα πρέπει να στείλουν αίτημα, μέχρι την έναρξη της εξέτασης, για προφορική εξέταση από επιτροπή διδασκόντων, και στα δύο emails  των διδασκόντων: Γ. Μπαρμπάτης: gbarbatis@math.uoa.gr, Δ. Φραντζεσκάκης: dfrantz@phys.uoa.gr.

  
Οι φοιτητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που επιθυμούν να εξεταστούν με εναλλακτικούς τρόπους, καταθέτουν το αίτημά τους χωρίς περαιτέρω τεκμηρίωση και ενημερώνονται από τους διδάσκοντες.