ΚΛΙΜΑΚΙΟ Ο-Ω (ΔΙΔ.: Β. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ) – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 28.02.24 - ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
- Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 6:08 μ.μ. -

ΚΛΙΜΑΚΙΟ Ο-Ω (ΔΙΔ.: Β. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ) – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 28.02.24 - ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Αγαπητές και αγαπητοί μου,

Η εξέταση του μαθήματος «Εισαγωγή στην Λαογραφία» για όλα τα τμήματα και για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τρίτου Κλιμακίου Ο-Ω (βάσει του πρώτου γράμματος του επωνύμου σας), θα διεξαχθούν στις 28.02.24, βάσει της ημερομηνίας που έχει ορισθεί από την Κοσμητεία της Σχολής μας για την εξέταση του μαθήματος. Η εξέταση θα γίνει εξ αποστάσεως προφορικά. Θα εξετασθούν αποκλειστικά οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που ανήκουν σε αυτό το κλιμάκιο βάσει του επωνύμου τους.

Σας παρακαλώ να συνδεθείτε βάσει του πρώτου γράμματος του επωνύμου σας κατά τις ώρες που ακολουθούν παρακάτω:

Πρωί Τετάρτης 28.02.24

Ώρες 9-12: Φοιτητές/τριες με επώνυμο από Ο, Π

Ώρες 12-13: Φοιτητές/τριες με επώνυμο από Ρ

Απόγευμα Τετάρτης 28.02.24

Ώρες 15-18: Φοιτητές/τριες με επώνυμο από Σ

Ώρες 18-20: Φοιτητές/τριες με επώνυμο από Τ

Ώρες 20-21: Φοιτητές/τριες με επώνυμο από Υ, Φ

Ώρες 21-22: Φοιτητές/τριες με επώνυμο από Χ, Ψ, Ω

 

Τα στοιχεία του συνδέσμου για την σύνδεσή σας στην εξέταση είναι τα ακόλουθα:

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=mb827cfec14da2090d2aed5b63e5f03cb

 Meeting number (access code): 2733 788 9232

Meeting password: JAeFh3C3z84

 

Διευκρινίσεις:

  1. Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορείτε να εξεταστείτε σε δύο ώρες όλοι μαζί, όπως ήταν το αρχικό πρόγραμμα. Θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι/ες κατά τις ανωτέρω ώρες, σύμφωνα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου σας.
  2. Επειδή υπάρχει μεγάλος αριθμός επωνύμων που αρχίζουν από τα γράμματα Π, Σ, Τ, για τα γράμματα αυτά προβλέπονται περισσότερες ώρες εξέτασης. Κατ’ ανάγκη θα παραμείνετε συνδεδεμένοι/ες στη διαδικτυακή αίθουσα αναμονής (lobby) και θα σας βάζω εγώ (ως εξετάστρια) στην εξέταση ανά 4 περίπου άτομα κάθε φορά.
  3. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν καθυστερήσει να έλθει η σειρά σας, διότι η αναμονή θα είναι αναπόφευκτη, λόγω του μεγάλου αριθμού των εξεταζομένων. Να είστε βέβαιοι/ες ότι θα εξεταστείτε όλοι/ες, έστω και αν παρεκκλίνουμε κάπως από το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Εσείς πρέπει να συνδέεστε κατά την προγραμματισμένη ώρα, από την αρχή της ώρας και να περιμένετε τη σειρά σας. Δεν χρειάζεται να στέλνετε μηνύματα ότι περιμένετε στην αίθουσα, αφού θα μπορώ να δω τα άτομα που περιμένουν στο lobby. Απλώς, θα επιδείξετε υπομονή ώστε να διεξαχθεί ομαλά και σωστά η εξέτασή σας – όπως όλοι μας το επιθυμούμε!
  4. Σας παρακαλώ να φροντίσετε να έχετε καλή σύνδεση, κατά προτίμηση ενσύρματη, ώστε να είναι σταθερή. Αυτή είναι δική σας υποχρέωση και προϋπόθεση για την ομαλή εξέτασή σας.
  5. Εάν κάποιος/α έχει πρόβλημα σύνδεσης, σας παρακαλώ να μου στείλετε email εκείνη την ώρα, στο μέιλ μου: vchrys@phil.uoa.gr
  6. Στην εξέταση, θα έχετε μαζί σας το πάσο και την ταυτότητά σας.
  7. Όσες και όσοι έχουν ετοιμάσει εργασία ενισχυτική του βαθμού τους στο μάθημα, θα είναι προετοιμασμένες/οι να αναφέρουν τον τίτλο της εργασίας τους και να μου επιδείξουν κατά την εξέταση την σελίδα του εξωφύλλου της, με το ονοματεπώνυμό τους, τον τίτλο της εργασίας τους, τον Α.Μ., το τμήμα και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους και το όνομα της επιβλέπουσας καθηγήτριας (Β. Χρυσανθοπούλου). Θα πρέπει να αναφέρουν στην εξέταση κατά πόσον έχει αποσταλεί σε μένα ηλεκτρονικά ή/και έχει κατατεθεί στη Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής εκτυπωμένη και δεμένη, με το συνοδευτικό USB, που περιλαμβάνει το αρχείο σε word και την ηχογράφηση/βιντεοσκόπηση, και με τις βεβαιώσεις παραχώρησης του υλικού στο Λαογραφικό Μουσείο και Αρχείο από τους συνομιλητές/πληροφορητές σας και από σας, εφόσον πρόκειται για πρωτογενές υλικό που περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία. Σας υπενθυμίζω ότι αύριο, Δευτέρα 26.02.24, είναι η τελευταία ημέρα για την παράδοση των εκτυπωμένων εργασιών σας στην Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Γραφείο εξυπηρέτησης κοινού, από τις 10 π.μ. ως τις 3 μ.μ. Επίσης, σας υπενθυμίζω ότι έως αύριο, Δευτέρα 26.02.24, θα πρέπει να έχετε αποστείλει στο μέιλ μου, vchrys@phil.uoa.gr , τις εργασίες σας και τα συνοδευτικά ηχητικά τους αρχεία (δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις μου στην ηλεκτρ. τάξη μας).

Θα είναι χαρά μου να βρεθούμε πάλι μαζί, έστω και εξ αποστάσεως, για τις εξετάσεις σας.  Πρόκειται για μια απλή διαδικασία, που θα φροντίσουμε να είναι κατά το δυνατόν ομαλή και ευχάριστη, με τη συνεργασία και την θετική διάθεση όλων μας.

Με τους θερμούς χαιρετισμούς μου και ευχές για καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!

 

Βασιλική Χρυσανθοπούλου

Διδάσκουσα Κλιμακίου 3 (Ο-Ω)

Email: vchrys@phil.uoa.gr