ΚΛΙΜΑΚΙΟ Α-Ι (ΔΙΔ. Γ. ΚΟΥΖΑΣ) - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 28/2
- Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 2:03 μ.μ. -

Αγαπητοί/ές  συνάδελφοι,

 

Καλησπέρα,

 

Για την εξέταση στις 28/2 σας ενημερώνω για τα εξής:

 

Η εξέταση θα γίνει εξ αποστάσεως προφορικά (γράμματα Α-Ι - ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΩΤΟ - Διδάσκων Γ. Κούζας). Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες των άλλων κλιμακίων θα εξεταστούν με τον τρόπο που θα ορίσουν οι άλλοι συνάδελφοι. Αν προσέλθουν φοιτητές/τριες άλλων κλιμακίων στο δικό μου κλιμάκιο, απλώς δεν θα εξεταστούν.

 

Επίσης, θα συνδέεστε μόνο κατά την προγραμματισμένη ώρα (βάσει αρχικού γράμματος επωνύμου). Όπως κατανοείτε, δεν μπορείτε να εξεταστείτε σε δύο ώρες όλοι μαζί, όπως ήταν το αρχικό πρόγραμμα.

 

Θα έχουμε 7 ομάδες βάσει επωνύμου:

 

Ώρες 9-10  το γράμμα Α

Ώρες 10-11 το γράμμα Β

Ώρες 11-12 το γράμμα Γ

 

 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

 

Ώρες 14-15 το γράμμα Δ

Ώρες 15-16 το γράμμα Ε

Ώρες 16-17 τα γράμματα Ζ και Η

Ώρες 17-18 τα γράμματα  Θ και Ι

 

 

 

 

Η διαδικασία είναι απλούστατη και δεν χρειάζονται άγχος  και προβληματισμός. Θα πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο και θα μπαίνετε σε ομάδες των 3 ατόμων κάθε φορά.

 

https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m8aff15f6a7d570a52fc4031e189013fc

 

Θα έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας για να την επιδείξετε.

 

Όσοι/ες δεν γίνεστε άμεσα αποδεκτοί/ές θα αναμένετε συνδεδεμένοι/ες (στη διαδικτυακή αίθουσα αναμονής -lobby) μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση της κάθε τριάδας και να γίνετε αποδεκτοί/ές.

 

Ως εκ τούτου, πρέπει να ξέρετε πως θα αφιερώσετε μία ώρα τουλάχιστον για την εξέταση (αναμονή και εξέταση). Δεν χρειάζεται να συνδέεστε νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα ούτε να στέλνετε μηνύματα ότι αναμένετε στην αίθουσα, καθώς η αναμονή είναι αναπόφευκτη.

 

Όπως σας έγραψα και παραπάνω, είναι μια απλή διαδικασία και δεν υπάρχουν λόγοι να έχουμε άγχος ή ανησυχία. Με την καλή συνεργασία και την καλή διάθεση όλων, θα προχωρήσουμε. Αν κάποιος/α έχει πρόβλημα σύνδεσης, πρόβλημα με το δίκτυο κ.λπ. θα μου στείλει εκείνη την ώρα e-mail.

 

 

Να είστε καλά- ευχές για επιτυχία στις εξετάσεις σας!

 

Γιώργος Κούζας