ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Ο-Ω (ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: Β. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ) - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΣ!
- Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 8:49 μ.μ. -

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ Ο-Ω (ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: Β. ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ) - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΣ!

Αγαπητές και αγαπητοί μου,

Όπως ήδη γνωρίζετε από την προηγούμενη κοινή μας ανακοίνωση, όσες και όσοι έχουν εκπονήσει ενισχυτική εργασία κατά το χειμερινό εξάμηνο, μπορείτε να παραδίδετε τις εργασίες σας στη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ της Φιλοσοφικής Σχολής, στο Γραφείο εξυπηρέτησης κοινού, από τη Δευτέρα 19/2 μέχρι και τη Δευτέρα 26/2 και ώρες 10.00 έως 15.00.

Γνωρίζετε ήδη τις οδηγίες για την κατάθεση των εργασιών σας: Η εργασία θα παραδίδεται μέσα σε κλειστό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα εξής: "Παραλήπτης: Ζωή Ζούπα". Επίσης, στον φάκελο θα αναγράφεται το όνομα του μαθήματος (Εισαγωγή στην Λαογραφία), τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, Α.Μ., τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και το δικό μου όνομα (υπεύθυνη καθηγήτρια: Βασιλική Χρυσανθοπούλου).

Όπως έχουμε αναφέρει και στα μαθήματα, η εργασία θα είναι εκτυπωμένη και δεμένη, με περιεχόμενα και αριθμό σελίδων και θα καταθέτετε μαζί και τα ηχητικά αρχεία, εάν υπάρχουν, σε ένα φλασάκι. Εάν έχετε πάρει προσωπικές συνεντεύξεις ή αφηγήσεις ζωής/προσωπικής εμπειρίας, θα συμπεριλάβετε και τα 2 έγγραφα παραχώρησης του υλικού αυτού στο Λαογραφικό Μουσείο και Αρχείο, αφενός από σας τους ίδιους και αφετέρου από τους συνομιλητές/πληροφορητές σας. Τα έγγραφα αυτά υπάρχουν στα Έγγραφα της ηλεκτρονικής σας τάξης, στις Οδηγίες εκπόνησης εργασιών, από όπου τα εκτυπώνετε και υπογράφετε εσείς και ο συνομιλητής/η συνομιλήτριά σας.

Μία σημαντική παράκληση σχετικά με την κατάθεση των εργασιών σας: Όσες και όσοι δεν μου έχετε στείλει ηλεκτρονικά τις εργασίες σας, καθώς και τα συνοδευτικά ηχητικά τους τεκμήρια, σας παρακαλώ να το κάνετε εντός της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή έως τις 26.02.24, στο μέιλ μου: vchrys@phil.uoa.gr . Σε περίπτωση που τα αρχεία είναι βαριά (ηχητικά, βίντεο κλπ.), στείλτε τα μέσω WeTransfer στο ανωτέρω μέιλ. Παρακαλώ πολύ να μη το αμελήσετε!

Κάποιοι συνάδελφοι μου έχουν ήδη αποστείλει τις εργασίες τους προς έλεγχο και δεν έχω ανταποκριθεί ακόμη. Η καθυστέρηση οφείλεται σε λόγους υγείας, που μου επιτρέπουν να κάθομαι στον υπολογιστή μόνο για λίγη ώρα. Το πρόβλημα υποχωρεί, αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Σε κάθε περίπτωση, σας παρακαλώ να εκτυπώσετε και να παραδώσετε τις εργασίες σας έως την Δευτέρα 26.02. 24, σύμφωνα με τις ανωτέρω οδηγίες.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας! Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τον τρόπο εξέτασης!

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Βασιλική Χρυσανθοπούλου