Επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτ. 2021 (διορθώθηκαν οι σύνδεσμοι)
- Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 -

Οι επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτ. 2021 θα γίνουν, σύμφωνα με το Πρόγραμμα, ως εξής:

  • Την Τρίτη 7/9, 15:00-15:30, θα πρέπει να απαντήσετε στο τεστ που θα ανοίξει στην εφαρμογή «Ασκήσεις» στην η-τάξη, https://eclass.uoa.gr/modules/exercise/?course=MEDIA221. Στη συνέχεια, στις 15:30, με τη λήξη της άσκησης, θα πρέπει να απαντήσετε γραπτά σε δύο ερωτήσεις και να ανεβάσετε τις απαντήσεις στην εφαρμογή «Εργασίες» μέχρι 16:05 το αργότερο, https://eclass.uoa.gr/modules/work/?course=MEDIA221. Μπορείτε να υποβάλετε μέχρι δύο (2) έγγραφα. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα ενιαίο αρχείο τύπου .doc(x) στο οποίο να έχετε εξαρχής περάσει τα φωνητικά σύμβολα, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε στη φωνητική μεταγραφή (αν σας ζητηθεί). Η Άσκηση και η Εργασία έχουν τον ίδιο τίτλο: «Επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτ. 2021».

Προσοχή:

  • Θα πρέπει να έχετε συνδεθεί στην η-τάξη με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό προκειμένου οι απαντήσεις σας να υποβληθούν επώνυμα. Στις προηγούμενες εξετάσεις, αρκετά γραπτά υποβλήθηκαν ανώνυμα και, βέβαια, δεν τα έλαβα υπόψη.
  • Για την Άσκηση έχετε μέχρι δύο (2) προσπάθειες. Φροντίστε να υποβάλετε οριστικά της απαντήσεις σας εντός χρόνου. Θα έχετε ακριβώς ένα μισάωρο για περίπου 35 ερωτήσεις.
  • Επίσης, μην περιμένετε την τελευταία στιγμή για να υποβάλετε τις απαντήσεις σας στις «Εργασίες», ειδικά αν πρόκειται να σκανάρετε/φωτογραφίσετε τις χειρόγραφες απαντήσεις σας. Μετά τη λήξη (16:05) κανένα γραπτό δεν θα γίνεται δεκτό. Μην μπείτε στον κόπο να στείλετε τις απαντήσεις σας με ημέιλ: δεν θα ληφθούν υπόψη.
  • Ο βαθμός σας στην Άσκηση δεν είναι και ο τελικός σας βαθμός. Σ’ αυτόν θα συνυπολογιστούν και οι απαντήσεις σας στην Εργασία (+/- 2 βαθμοί). Λάβετε υπόψη ότι: η Εργασία σας μπορεί να βαθμολογηθεί και αρνητικά, που σημαίνει ότι αν δεν απαντήσετε στις δύο ερωτήσεις της Εργασίας, θα αφαιρεθούν δύο βαθμοί από τη βαθμολογία σας στην Άσκηση.
  • Ενδέχεται να γίνουν συμπληρωματικές προφορικές εξετάσεις σε κάποιους/ες από εσάς. Η πρόσκληση θα σταλεί ατομικά στη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου του Σεπτ.

Καλή επιτυχία!