ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ XEIΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ 7OY ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ _24-1-2022
- Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - 11:30 π.μ. -

Αθήνα, 19-1-2022

            

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι γραπτές εξετάσεις της Χειμερινής Περιόδου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 για τους κανονικούς φοιτητές και μεταφορείς στο μάθημα ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ (7ο Εξάμηνο) θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 24-1-2022, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» και ώρα 10.00 πμ.

 Ώρα προσέλευσης για τον έλεγχο δικαιολογητικών : 09.20 πμ

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι απαραίτητα:

  1. Δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: bppk.students@yahoo.com (αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, αρ. μητρώου, τηλέφωνο, μάθημα προς εξέταση) έως την Πέμπτη 20-1-2022 (και ώρα 15.00).
  2. Η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας την ημέρα της εξέτασης και η προσκόμιση: πιστοποιητικoύ εμβολιασμού ή βεβαίωσης αρνητικού μοριακού τεστ (RT-PCR ≤72 ωρών) ή αρνητικού αντιγονικού τεστ (Rapid Antigen Test ≤48 ωρών) ή πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. 

Παρακαλούνται οι φοιτητές να τηρήσουν την καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής ώστε να υπάρχει χρόνος για την οργάνωση και διεξαγωγή των εξετάσεων. Δεν επιτρέπεται και δεν θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις φοιτητές που είτε έχουν δηλώσει συμμετοχή εκπρόθεσμα είτε δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτές.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η διεξαγωγή της χειμερινής εξεταστικής περιόδου Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 θα πραγματοποιείται τηρώντας τα ακόλουθα:

α) Οι φοιτητές που προσέρχονται για εξετάσεις (γραπτές ή προφορικές) υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass (http://edupass.gov.gr), εάν δεν έχουν ήδη υποβάλλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου.

β) Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Συστήνεται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή ΚΝ95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας.

                                                                                     

                                                                                                                             Από την Κλινική