ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 20ης & 21ης 3. 2024
- Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 7:07 π.μ. -

Φίλες και φίλοι, γεια χαρά.

Έχω την ευχαρίστηση να σας κοινοποιήσω την παρακάτω ανακοίνωση της  Φοιτητικής Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Παν/μίου Αθηνών "ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟ", καθώς, όπως μου γράφουν τα παιδιά "Ως ένα μάθημα με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μελλοντικών ιατρών πάνω σε θέματα ενσυναίσθησης και γενικά πραγματευόμενο ανθρωπιστικές ιδέες, θεωρούμε πως δεν υπάρχει ιδανικότερος χώρος στο eclass για να γίνει η συγκεκριμένη δημοσίευση, ειδικά όταν ο κύριος σκοπός της ομάδας μας είναι η καθιέρωση της τακτικής, αμιγώς εθελοντικής αιμοδοσίας στη ζωή των φοιτητών και μελλοντικών επιστημόνων/επαγγελματιών υγείας". 

Να η ανακοίνωση λοιπόν:

"Σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία του Αιμοπεταλίου την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στο Παπουλάκειο Αναγνωστήριο (Κτήριο 14) της Ιατρικής Σχολής, ώρες 11:00-15:30, σε συνεργασία με το Ε.ΚΕ.Α.
 
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που θα μας εξασφαλίσει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).
 
Όπως πάντα, η αιμοδοσία μας θα είναι εθελοντική και οι μονάδες αίματος, που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.
 
Παρακαλείστε θερμά όσοι θέλετε να αιμοδοτήσετε να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης και ΑΜΚΑ.
 
Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης για την εθελοντική δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων, αλλά και λήψης δείγματος από την παρειά, για την εγγραφή στην Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού
 
Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης της COVID-19. Για το έλεγχο του αριθμού των προσερχομένων και την αποφυγή συνωστισμού, θα πρέπει να κλείσετε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά ( https://forms.gle/ugqnuGUzX6k37uRF6 ) ή μέσω τηλεφώνου στα 2132146716 και 2132146726 (καθημερινές, 9:00-15:00).
 
Είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας (facebook: αιμοπετάλιο/aimopetalio, email: aimopetalio2002@gmail.com).
 
Σας περιμένουμε!"