Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021
- Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - 3:46 μ.μ. -

Άνοιξε σελίδα στην e-class για το μεταπτυχιακό μάθημα της Θεωρίας Παιγνίων για το χειμερινό εξάμηνο του 2020-2021 (μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη ΣΕΕ). Παρακαλώ, όσοι φέτος παρακολουθούν και δουν αυτή την ανακοίνωση να κάνουν δύο πράγματα: (1) Να εγγραφούν στη σελίδα (https://eclass.uoa.gr/courses/MATH683/), και (2) Να μου στείλουν e-mail για να μου γνωρίσουν ότι παρακολουθούν το μάθημα. Επίσης να με πληροφορήσουν εάν έχουν ή όχι παρακολουθήσει προπτυχιακό μάθημα Θεωρίας Παιγνίων και πού.

Οι διαλέξεις δεν εγγράφονται και το μάθημα διεξάγεται με φυσική παρουσία, όμως ταυτόχρονα αναμεταδίδεται (επαναλαμβάνω, χωρίς εγγραφή) από το σύστημα "Δήλος".

Αυτή τη στιγμή καλύπτουμε ακόμη ενότητες της προπτυχιακής Θεωρίας Παιγνίων, επειδή κατά το πρώτο μάθημα οι φοιττητές που προσήλθαν ήσαν μοιρασμένοι 50%-50% σε αυτούς που είχαν παρακολουθήσει προπτυχιακό μάθημα και σε αυτούς που δεν είχαν παρακολουθήσει προπτυχιακό. Λόγω αυτού του γεγονότος, μέχρι τώρα είμαι καθηλωμένος στην επανάλειψη του προπτυχιακού μαθήματος (μέρος του Κεφ 3 του βιβλίου και μέρος του Κεφ 4). Όμως, η προσέλευση στο μάθημα έχει μειωθεί σημαντικά και για το λόγο αυτό απαιτείται επαναπροσδιορισμός αυτών που παρακολουθούν/σκοπεύουν να το πάρουν.

Και πάλι: Παρακαλώ να εγγραφείτε και να παρακολουθείτε τις Ανακοινώσεις της σελίδας https://eclass.uoa.gr/courses/MATH683/