Συμμετοχή σε έρευνα που αφορά την αξιολόγηση της πιλοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την μετακίνηση σπουδαστών σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 12:49 μ.μ. -

Καλή σας μέρα,

Σας προωθώ το παρακάτω e-mail για την συμμετοχή σας σε μία έρευνα της ΕΔΥΤΕ που αφορά την αξιολόγηση της πιλοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης πολιτών που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σας ευχαριστώ,

Παντελής Μπαλαούρας

Αγαπητέ κύριε/Αγαπητή κυρία,
 
Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε., φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συμμετέχοντας στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο ΗORIZON 2020 ACROSS, πραγματοποιεί έρευνα για την αξιολόγηση της πιλοτικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης πολιτών που επιθυμούν να εργαστούν ή να σπουδάσουν σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην κατεύθυνση αυτή, συλλέγουμε ανατροφοδότηση και θα θέλαμε τη γνώμη σας σχετικά με τη χρηστικότητα της πλατφόρμας. Το ACROSS δοκιμάζεται πιλοτικά σε τρεις χώρες, συγκεκριμένα στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στη Λετονία, με την ΕΔΥΤΕ να συντονίζει τις εν λόγω δραστηριότητες.
 
Η έρευνα θα είναι ανοικτή έως τις 26.01.2024.  
 
Εκτιμούμε ότι χρειάζονται περίπου 60 λεπτά για να περιηγηθείτε στην πλατφόρμα και να συμπληρώσετε την έρευνα, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα και τη σημασία του θέματος.
 
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην έρευνα ACROSS θα πρέπει να απαντήσετε στο παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα (διευθυνση across@grnet.gr) γράφοντας: "Συμφωνώ" και το ονοματεπώνυμό σας. Στη συνέχεια θα λάβετε τον σύνδεσμο για την πρόσβαση στην έρευνα. Σημειώστε ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και η συμμετοχή σας θα γίνει υπό τους όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται στο συνημμένο αρχείο του παρόντος.
 
Με εκτίμηση,
ομάδα ACROSS
ΕΔΥΤΕ A.E.
ACROSS
GRNET Website