Ανάλυση Ι και Εφαρμογές (10ΥΚΟ11)

Ανακοινώσεις

Εξέταση Φεβρουαρίου 2024
- Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 11:37 π.μ. -

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει γραπτά μέσω της υπηρεσίας UoA Webex Meetings και της ηλεκτρονικής τάξης με χρήση του εργαλείου ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Η σύνδεσή σας θα γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού. Καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει η κάμερα και το μικρόφωνο να είναι ανοικτά, όπως και η εφαρμογή της τηλεδιάσκεψης.

Δεν θα μπορείτε να λάβετε μέρος στην εξέταση αν: (1) δεν έχετε δηλώσει το μάθημα στο mystudies, (2) δεν έχετε απαντήσει στο ερωτηματολόγιο, (3) δεν είσαστε εγγεγραμμένοι στο eclass του μαθήματος.

Η διαδικασία:

Link: https://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m4e5efdf49a9e5374d3bc0be404930076

  • Η προσέλευση στον πιο πάνω σύνδεσμο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19/2/24 στις 10 το πρωΐ. Κατά τις 10:40 υπολογίζεται να έχετε τοποθετηθεί όλοι σε ξεχωριστά δωμάτια και θα ξεκινήσει η εξέταση.
  • Θα χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Εργασίες στο οποίο θα αναρτηθούν τα θέματα και στο οποίο θα πρέπει να ανεβάσετε σκαναρισμένες τις γραπτές απαντήσεις σας, όταν αυτό θα σας ζητηθεί.
  • Δεν θα υπάρχει συνθηματικό στις εργασίες. Απλώς αυτές θα αναρτηθούν από εμάς σταδιακά.
  • Να είστε προετοιμασμένοι να γράψετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, στις κόλλες που θα χρησιμοποιήσετε, το όνομά σας και τον ΑΜ καθαρά και ευανάγνωστα στην αρχή της 1ης σελίδας και μαζί να αφήσετε χώρο για να τοποθετήσετε τη φοιτητική σας ταυτότητα, ώστε να φαίνεται στη φωτογραφία.
  • Κάντε μερικές πρόβες στο σκανάρισμα/φωτογράφιση έντυπων σελίδων, ώστε να μπορείτε γρήγορα να τις μετατρέψετε όλες σε ένα ενιαίο pdf αρχείο ασπρόμαυρο (για να μην τρώει πολύ μνήμη), αν είναι δυνατόν, ή σε ένα ζιπαρισμένο φάκελο με φωτογραφίες jpg. Η εφαρμογή CamScanner γνωρίζω πως τα φτιάχνει σε ένα ενιαίο pdf και τρώει λίγο χώρο.
  • Δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε βιβλία ή κομπιουτεράκι πάσης φύσεως.
  • Είναι πιθανό να γίνει και προφορική εξέταση σε δεύτερο χρόνο, οπότε φροντίστε να μην πετάξετε τα γραπτά σας.

Καλή σας επιτυχία

Θ. Αποστολάτος και Μ. Συκιώτης