Δήλωση συμμετοχής στις προφορικές εξετάσεις Σταθερότητας 10/6/2021‎
- Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 - 11:34 μ.μ. -

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

 

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ σχετικά ‎με τον καθορισμό του τρόπου και των μέσων διεξαγωγής των εξετάσεων του εαρινού εξαμήνου του ‎ακαδημαϊκού έτους 2020-2021‎ καλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις προφορικές εξετάσεις εξ’ αποστάσεως του μαθήματος Σταθερότητα Φαρμ. Προϊόντων στις 10/6 με χρήση της πλατφόρμας webex, όπου θα πρέπει να μπείτε με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, καλείσθε έως τη Δευτέρα 7/6 στις 12 το βράδυ να δηλώσετε αν θα συμμετέχετε στις εξετάσεις με την εγγραφή σας στην ομάδα του μαθήματος στο e-class με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ 10/6/2021».

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν προφορικά σε διάφορους κύκλους, αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων, και θα είναι λίγων λεπτών για τον καθένα. Ο κύκλος στον οποίο θα συμμετέχετε θα ανακοινωθεί μέσω του e-class 1-2 ημέρες πριν τις εξετάσεις.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την παραπάνω δήλωση, ενδέχεται να μην καταστεί εφικτή η συμμετοχή σας, δεδομένου πως δεν θα λάβετε link σύνδεσης με την πλατφόρμα μέσω email.

Οι εξεταζόμενοι καλούνται να έχουν υπολογιστή με μικρόφωνο και κάμερα που να λειτουργούν και να έχουν διαθέσιμα φοιτητική και αστυνομική ταυτότητα για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας. Την ώρα της εξέτασης πρέπει να είναι μόνοι τους στο χώρο της εξέτασης και χωρίς σημειώσεις οποιαδήποτε μορφής.

 

Οι διδάσκοντες