Νέα Ενημέρωση
- Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 - 10:21 π.μ. -

Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές καλημέρα σας,

αυτή είναι η τελευταία μου ανακοίνωση προς εσάς. Υποθέτω ότι θα σας ανακουφίσει η πληροφορία ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 αφυπηρετώ. Και αυτό διότι για αρκετούς από εσάς εθεωρούμην δύσκολη, αυστηρή και πολύ απαιτητική. Δεν θα άλλαζα τίποτα από την στάση μου, διότι πιστεύω ότι σας έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, ήμουν συνεπέστατη, ήμουν δίκαιη και ήμουν ΠΑΝΤΑ εκεί για τους φοιτητές μου, όταν με χρειάζονταν πραγματικά.

Συνεπώς, όσες/οι από το κλιμάκιό μου χρωστάτε το ΙΑ10 θα εξετασθείτε από τον συνάδελφό μου Αναπλ. Καθηγητή κ. Λευτέρη Πλάτωνα από τον Σεπτέμβριο και μετά. Ο κ. Πλάτων είναι βεβαίως ενήμερος για την ύλη που έχετε διδαχθεί. Η εξέτασή του γίνεται προφορικά, τουλάχιστον έως τώρα, από όσο γνωρίζω.

Η βαθμολογία αυτής της εξεταστικής περιόδου έχει ήδη αναρτηθεί. Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι εξάντλησα όλη μου την επιείκεια κατά την βαθμολόγηση των γραπτών σας. Έχω πλήρη επίγνωση ότι η συντριπτική πλειονότητα, αν όχι όλες/οι σας, γράψατε με ανοικτά βιβλία και ιστοσελίδες. Έτσι, ζύγισα τα δεδομένα και βαθμολόγησα αναλόγως. Κόπηκαν όσες/οι, μετά τον έλεγχο του λογισμικού επιβεβαιώθηκε η λογοκλοπή από ιστοσελίδες αλλά και λοιπή γκρίζα βιβλιογραφία ή και το βιβλίο μου (αυτούσια κομμάτια αντγραφής) και βεβαίως όσες/οι έγραψαν πολύ άσχημα/λανθασμένα. 

Έλαβα αρκετά μηνύματα με την γνωστή ερώτηση "γιατί κόπηκα ;" ή γιατί αυτός ο βαθμός;". Απάντησα σε όλες και όλους, πιστεύω με σαφήνεια και ειλικρίνεια. 

Επειδή δεν θα έχω πρόσβαση στα γραπτά από αύριο και εξής, παρακαλώ εάν κάποια/ος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου για τον βαθμό της/του, να το κάνει σήμερα.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σας. 

Καθηγ. Ελένη Μαντζουράνη