Πρακτική Άσκηση- Τμήμα ΕΜΜΕ

Αντώνης Αρμενάκης, Σταμάτης Πουλακιδάκος, Νίκος Μύρτου

Περιγραφή

Το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ συνεχίζεται. Το πρόγραμμα αφορά την πρακτική άσκηση 90 προπτυχιακών φοιτητών Γ έτους και πάνω και ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσής του είναι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018. Η πρακτική άσκηση θα είναι αποκλειστικά και μόνο πλήρους απασχόλησης και διάρκειας τριών (3) μηνών. Η αμοιβή των φοιτητών για κάθε μήνα πρακτικής άσκησης θα είναι 260 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνεται ασφάλιση εργατικού ατυχήματος.

 

Κριτήρια επιλογής φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (ΠΑ)

  • Κατ' αρχήν επιλέγονται φοιτητές/ριες Γ΄ έτους και πάνω, επειδή έχουν διδαχθεί ήδη περισσότερα μαθήματα κι έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες βασικές σχετικές γνώσεις συγκριτικά με φοιτητές/τριες προηγουμένων ετών.
  • Οι φοιτητές/τριες πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 15 μαθήματα.
  • Φοιτητές/τριες ΑΜΕΑ επιλέγονται κατά προτεραιότητα, εφόσον έχουν περάσει τουλάχιστον 15 μαθήματα χωρίς συμπληρωματικά κριτήρια επιλογής.
  • Κάθε φοιτητής/ρια μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα μόνο μια φορά.

 Στη συνέχεια, οι φο

Περισσότερα  
Κωδικός: MEDIA312
Σχολή - Τμήμα: Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » Μαθήματα εκτός προγράμματος σπουδών

Θεματικές Ενότητες

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης για το Τμήμα ΕΜΜΕ είναι ο κος Κωνσταντίνος Τσερώνης (k.tseronis@hotmail.com, 2103689361). Σε αυτόν απευθύνεστε για οποιοδήποτε διαδικαστικό ζήτημα προκύψει με την πρακτική άσκηση (και δεν μπορεί να σας το λύσει το Γραφείο πρακτικής Άσκησης ΕΜΜΕ), το οποίο αποτελείται από τους:

Αντώνη Αρμενάκη- Επίκουρο Καθηγητή

Σταμάτη Πουλακιδάκο- Μέλος ΕΔΙΠ

Νίκο Μύρτου- Μέλος ΕΔΙΠ

Το mail της πρακτικής άσκησης είναι το praktiki@media.uoa.gr (εκεί στέλνετε αιτήσεις, απορίες, ερωτήσεις κλπ.)

Ημερολόγιο