Πρακτική Άσκηση- Τμήμα ΕΜΜΕ

Αντώνης Αρμενάκης, Σταμάτης Πουλακιδάκος, Νίκος Μύρτου

Περιγραφή

Το πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ συνεχίζεται. Το πρόγραμμα αφορά την πρακτική άσκηση 90 προπτυχιακών φοιτητών 3ου, 4ου έτους και άνω (με προτεραιότητα σε φοιτητές ολοκληρωμένων εξαμήνων και 4οετείς) και ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσής του είναι μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018. Η πρακτική άσκηση θα είναι αποκλειστικά και μόνο πλήρους απασχόλησης και διάρκειας τριών (3) μηνών. Η αμοιβή των φοιτητών για κάθε μήνα πρακτικής άσκησης θα είναι 260 ευρώ στην οποία συμπεριλαμβάνεται ασφάλιση ΙΚΑ εργατικού ατυχήματος.

 

Κριτήρια επιλογής φοιτητών για Πρακτική Άσκηση (ΠΑ)

  • Κατ' αρχήν επιλέγονται φοιτητές/τριες ολοκληρωμένων εξαμήνων (το πολύ μέχρι 6ο έτος) και 4ετείς φοιτητές/τριες, επειδή έχουν διδαχθεί ήδη περισσότερα μαθήματα κι έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες βασικές σχετικές γνώσεις συγκριτικά με φοιτητές/τριες προηγουμένων ετών.
  • Σε περίπτωση ύπαρξης κενών θέσεων, τότε έχουν δικαίωμα επιλογής και 3ετείς φοιτητές/τριες.
  • Οι φοιτητές/τριες πρέπει να έχουν περάσει τα μαθήματα 1ου και 2ου έτους
Περισσότερα  
Κωδικός: MEDIA312
Σχολή - Τμήμα: Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » Μαθήματα εκτός προγράμματος σπουδών

Θεματικές Ενότητες

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης για το Τμήμα ΕΜΜΕ είναι ο κος Κωνσταντίνος Τσερώνης (k.tseronis@hotmail.com, 2103689361). Σε αυτόν απευθύνεστε για οποιοδήποτε διαδικαστικό ζήτημα προκύψει με την πρακτική άσκηση (και δεν μπορεί να σας το λύσει το Γραφείο πρακτικής Άσκησης ΕΜΜΕ), το οποίο αποτελείται από τους:

Αντώνη Αρμενάκη- Επίκουρο Καθηγητή

Σταμάτη Πουλακιδάκο- Μέλος ΕΔΙΠ

Νίκο Μύρτου- Μέλος ΕΔΙΠ

Το mail της πρακτικής άσκησης είναι το praktiki@media.uoa.gr (εκεί στέλνετε αιτήσεις, απορίες, ερωτήσεις κλπ.)

Ημερολόγιο