Κλινική Ψυχολογία

Ανακοινώσεις

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
- Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 - 12:00 π.μ. -

Καλημέρα σας,

Διεξάγω μία μελέτη με θέμα το ευ ζην στα πλαίσια μιας διεθνούς συνεργασίας με τίτλο «Η Διεθνής Μελέτη του Ευ Ζην» (The International Wellbeing Study). Η μελέτη αυτή εξετάζει το επίπεδο του ευ ζην των συμμετεχόντων/-ουσών κατά τη διάρκεια ενός έτους. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι να διερευνήσω το ευ ζην των φοιτητών και φοιτητριών Ελληνικών Πανεπιστημίων, όπως επίσης και τον τρόπο που αλλάζει το επίπεδο του ευ ζην τους μέσα σε ένα χρόνο, καθώς δεν ξέρουμε πολλά για αυτό το ζήτημα.

Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν σε αυτήν την έρευνα όσο περισσότερα άτομα μπορούν. Η μελέτη αφορά στη συμπλήρωση μιας σειράς ερωτήσεων στα αγγλικά και είναι εντελώς ανώνυμη, εύκολη στη συμπλήρωση, δε χρειάζεται να δώσετε κανένα προσωπικό σας στοιχείο (παρά μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την έρευνα), ενώ η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων παίρνει περίπου 25 με 30 λεπτά κάθε φορά. Οι μόνες προϋποθέσεις για συμμετοχή στην έρευνα είναι να είστε τουλάχιστον 16 χρόνων και να συμφωνήσετε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο κάθε τρεις μήνες για ένα χρόνο – συνολικά πέντε φορές.

Για να πάρετε μέρος στην έρευνα ή για να μάθετε περισσότερα για αυτήν πληκτρολογήστε ή αντιγράψτε την ακόλουθη διεύθυνση στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε: http://www.wellbeingstudy.com

Ο «κωδικός της έρευνας» (study code) για εσάς είναι «GR – University Students». Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε αυτόν τον κωδικό στην αρχή του ερωτηματολογίου.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για πρώτη φορά από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012. Θα λάβετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που θα σας καλεί να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο άλλες τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια του επόμενου χρόνου.

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε αυτήν την έρευνα, θα λάβετε μία ηλεκτρονική περιληπτική έκθεση της ατομικής σας βαθμολογίας. Επίσης, θα λάβετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα δεκαπέντε κουπόνια των $100 για το Amazon.com. Θα έχετε, εξάλλου, την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε ένα από τα τρία δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρονται πάνω σε θέματα ευ ζην, αφού πρώτα έχετε συμπληρώσει τα ερωτηματολόγια τις τρεις πρώτες από τις πέντε συνολικά φορές που σας ζητάμε.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας.

 

Σόφη Λεοντοπούλου

Επικ. Καθηγήτρια

ΠΤΔΕ Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων