*ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ* 4ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων
- Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 -

Ο 4ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων (Athens Negotiations Tournament) διοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιστημονικό υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή Δρ. Ηλία Καπουτσή. 

Στόχος του διαγωνισμού είναι να δώσει σε φοιτητές και φοιτήτριες εφόδια που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Ομάδες των τριών ατόμων από την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις διαπραγματευτικές, ρητορικές και άλλες δεξιότητές τους, και να ενισχύσουν την ικανότητά τους να συνδιαλέγονται στρατηγικά επί διάφορων ζητημάτων. 

Το ΑΝΤ2022 αποτελείται από μια προκριματική φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 14-15 Μαΐου, τον ημιτελικό και τον τελικό γύρο, οι οποίοι αυτή τη χρονιά θα λάβουν χώρα δια ζώσης στις 28 και 29 Μαΐου αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επιλύσουν απαιτητικά ζητήματα και να συνεργαστούν με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα τους αποτελεσματικά. Παράλληλα, θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και στελέχη του εργασιακού περιβάλλοντος με πολυετή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (προθεσμία: 17 Απριλίου 2022) οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση https://ant.aueb.gr/