Συμπληρωματικό “Εργαστήριο Κορμού Ι” με φυσική παρουσία, για τους φοιτητές/φοιτήτριες που το παρακολούθησαν το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
- Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 -

Συμπληρωματικό “Εργαστήριο Κορμού Ι” με φυσική παρουσία, για τους φοιτητές/φοιτήτριες που το παρακολούθησαν το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα συμπληρωματικά “Εργαστήρια Κορμού Ι”, για τους φοιτητές/φοιτήτριες που τα παρακολούθησαν το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που παρακολουθήσαν το εξ αποστάσεως μέρος των εργαστηρίων το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021, θα προσέλθουν να εξεταστούν δια ζώσης την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στις 10πμ στις ασκήσεις του επιμέρους Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Φυσικής ή/και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 10πμ, στις ασκήσεις του επιμέρους Εργαστηρίου Φυσικής Περιβάλλοντος (θα πρέπει όμως οπωσδήποτε να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο σχετικό Ερωτηματολόγιο που είχε αναρτηθεί στο eclass).

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που δήλωσαν συμμετοχή στο Συμπληρωματικό Εργαστήριο στο σχετικό Ερωτηματολόγιο που είχε αναρτηθεί μέχρι και την Δευτέρα 30/8/21 στην ιστοσελίδα του “Εργαστηρίου Κορμού Ι”, θα προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες, στον χώρο μπροστά από την είσοδο του αμφιθεάτρου “Αρίσταρχος”, 15 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης, έχοντας μελετήσει πολύ καλά τα πειράματα που αντιστοιχούν στο σχετικό επιμέρους εργαστήριο, από τον εργαστηριακό οδηγό που έχει αναρτηθεί στο eclass.

Για να επιτραπεί η είσοδος των φοιτητών/φοιτητριών στο αμφιθέατρο και η συμμετοχή τους στο Συμπληρωματικό “Εργαστήριο Κορμού Ι”, θα πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσουν κατά την είσοδό τους είτε το υπογεγραμμένο έντυπο/υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test ή rapid test είτε την βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού τους είτε πιστοποιητικό νόσησης από covid-19. Επίσης, οι φοιτητές/φοιτήτριες, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο Τμήμα Φυσικής, θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν ιατρική μάσκα προσώπου.

Αν κάποιος φοιτητής/φοιτήτρια έχει απουσιάσει από την διαδικασία με φυσική παρουσία του Ιουλίου 2021 και δεν προσέλθει και στο συμπληρωματικό εργαστήριο του Σεπτεμβρίου 2021, χάνει το “Εργαστήριο Κορμού Ι”.

Για κάθε σχετική διευκρίνιση σχετικά με τη λειτουργία των Εργαστηρίων Κορμού Ι, παρακαλώ στείλτε email στο physlabk1@phys.uoa.gr.