Βασικό Εργαστήριο Φυσικής I (10ΥΚΟ05)

Ανακοινώσεις

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ-I
- Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2022 -

Αγαπητοί φοιτητές / φοιτήτριες,

Οι υπολειπόμενες εργαστηριακές ασκήσεις του Β' κύκλου θα διεξαχθούν κανονικά δια ζώσης και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, τηρώντας προσεκτικά όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα.

Παρακαλώ να προσεχθούν τα παρακάτω:

  • Φοιτητές ή φοιτήτριες θετικοί σε Covid Test θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως τον διδάσκοντα του τμήματός τους με email και δεν θα προσέλθουν στο Πανεπιστήμιο παρά μόνο όταν περάσουν τουλάχιστον 5 ημέρες, έχοντας στα χέρια τους αρνητικό test ημέρας (self test οι εμβολιασμένοι και rapid test οι ανεμβολίαστοι).
  • Δεν θα χαθεί κανένα εργαστήριο. Όσες απουσίες και να κάνουν λόγω Covid, θα αναπληρωθούν στα συμπληρωματικά εργαστήρια ή και αργότερα.
  • Οι διδάσκοντες θα πρέπει να ενημερώνουν αμέσως το Προσωπικό του Παρασκευαστηρίου, ώστε ο εντεταλμένος υπάλληλος που ελέγχει την είσοδο στο εργαστήριο να γνωρίζει ακριβώς τις ημερομηνίες που έχουν βγει θετικοί οι φοιτητές για να μην τους επιτρέπεται η είσοδος στους χώρους των εργαστηρίων, νωρίτερα από τις 5 ημέρες και χωρίς αρνητικό test ημέρας (self test οι εμβολιασμένοι και rapid test οι ανεμβολίαστοι).

Ευχές για μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά, με Υγεία!

Εκ του Εργαστηρίου