Πρακτική άσκηση στη Βουλή των Ελλήνων
- Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 -

Αγαπητές και Αγαπητοί,

Σας ενημερώνω ότι μπορείτε από τη Δευτέρα να επικοινωνήσετε με την κ. Μακρή στο γραφείο Επιμόρφωσης της Βουλής, προκειμένου να κανονίσετε πότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πρώτη συνάντηση στον φορέα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

κ. Μακρή

εμαιλ: epimorfosi@parliament.gr

τηλ. 2103735200

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, ο καθένας ξεχωριστά. Ωστόσο, αν μπορέσετε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας, θα μπορούσατε να κανονίσετε με τον φορέα να μεταβείτε όλοι μαζί για την πρώτη συνάντηση, όπου θα σας ενημερώσουν για την πρακτική και για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να την  πραγματοποιήσετε. Τέλος,  θα σας δώσουν τον κωδικό group από το σύστημα Atlas.

Τον κωδικό group από το σύστημα Atlas, καθώς και το χρονικό διάστημα το οποίο θα πραγματοπιήσετε την πρακτική άσκηση θα το στείλετε με εμαιλ στο γραφείο πρακτικής άκσησης, στην ηλ. διέυθυνση : dadamos@elke.uoa.gr.

Δεν θα συμπληρώσετε το χρονικό διάστημα στις συμβάσεις, θα το αφήσετε κενό. Θα το συμπληρώσει το γραφείο πρακτικής άσκησης, αφού καταθέσετε τις συμβάσεις και τα λοιπά έγγραφα στο γραφείο στη Σταδίου 5, όπως σας έγραψα σε προηγούμενο εμαιλ.

Κατερίνα Δερμιτζάκη