Ενημέρωση για συμβάσεις
- Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 -

Αγαπητοί και αγαπητές,

Σας ενημερώνω ότι μετά τις 15 Μαρτίου 2019 μπορείτε να συμπληρώσετε το έγγραφο της σύμβασης σε τέσσερα αντίτυπα, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί.

Θα ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1) προσκομίστε στον φορέα υποδοχή σας τις συμβάσεις, ώστε να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να τις υπογράψει.

Σημειώση: Αφήστε κενό το διάστημα πρακτικής άσκησης που έχετε συμφωνήσει με τον φορέα υποδοχής σας.

2) Αφού συνενοηθείτε με τον φορέα υποδοχής,  στέλνετε με ένα e-mail, τον κωδικό group που δημοσίευσε ο Φορέας για εσάς στο σύστημα Atlas, τον αριθμό μητρώου της Σχολής σας και το ακριβές διάστημα της πρακτικής σας άσκησης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αντιστοίχιση από το γραφείο πρακτικής άσκησης του ΕΚΠΑ, στο εμαιλ dadamos@elke.uoa.gr. Τα παραπάνω στοιχεία θα τα κοινοποιήσετε και σε εμάς.

2) κατόπιν θα φέρετε τις συμβάσεις σε εμάς, προκειμένου να υπογραφούν από τον κ. Τύμπα.

3) στη συνέχεια θα τις παραλάβετε πίσω και θα τις προσκομίσετε, μαζί με το Απογραφικό Δελτίο Εισόδου, το οποίο θα έχετε  συμπληρώσει και εκτυπώση, καθώς και τη Δήλωση φυσικού προσώπου για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (μαζί με ένα αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης) στο γραφείο πρακτικής άσκησης του ΕΚΠΑ. (Σταδίου 5 Αθήνα, 1ος Όροφος-Γραφείο 119).

Τέλος, όσοι έχετε συνενοηθεί με τους φορείς, με νημέρωσαν από το γραφείο πρακτικής άσκησης ότι θα μπορέσετε αν ξεκινήσετε την πρακτική σας άσκηση μετά τις 15 Απριλίου 2019.

Κατερίνα Δερμιτζάκη