Αρχαία Κωμωδία (Αριστοφάνης) (ΜΦΑ 12, ΓΦΑ 12)

Ανακοινώσεις

Αλλαγή στον τρόπο εξέτασης του μαθήματος την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου
- Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 -

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί τελικά όχι δια ζώσης αλλά εξ αποστάσεως μέσω του εργαλείου "Εργασίες" του e-class την προγραμματισμένη μέρα και ώρα. Η εξέταση θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα ακριβώς. Τα θέματα της εξέτασης θα τεθούν στην διάθεσή σας στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου σε αρχείο word στην ηλεκτρονική τάξη του μαθήματος. Θα κατεβάσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας και θα απαντήσετε  τις ερωτήσεις δακτυλογραφώντας στο ίδιο αρχείο, αφού το σώσετε και το μετονομάσετε με το επώνυμό σας. 'Οταν τελειώσετε, θα ανεβάσετε το αρχείο με τις απαντήσεις σας στο πεδίο "Υποβολή εργασίας" της ηλεκτρονικής τάξης του μαθήματος.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αντιμετωπίσετε δυσκολίες με αυτή την διαδικασία, μπορείτε κατ' εξαίρεση να απαντήσετε χειρόγραφα, να φωτογραφίσετε ή να σκανάρετε το χειρόγραφο με τις απαντήσεις σας και να ανεβάσετε τα σχετικά αρχεία στο πεδίο "Υποβολή εργασίας". Οι απαντήσεις σας θα είναι αυστηρώς μέχρι δύο σελίδες, οπότε για κάθε εργασία μπορείτε να ανεβάσετε έως δύο αρχεία, δηλαδή έως δύο φωτογραφίες.

Αν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με το eclass την ώρα της υποβολής της εργασίας του, μπορεί εν ανάγκη να μου την αποστείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου μέχρι το πέρας του χρόνου που θα διαρκέσει η εξέταση. Για τυχόν απορίες σας την ώρα της εξέτασης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου μέσω email. Έχω ενεργοποιήσει επίσης το εργαλείο "κουβεντούλα" στο eclass του μαθήματος, ώστε να μου γράφετε και εκεί αν θέλετε τις όποιες απορίες σας προκύψουν κατά την διάρκεια της εξέτασης.

Διευκρινίζω ότι σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος δεν θα ληφθούν υπόψιν γραπτά εξεταζομένων που δεν έχουν δηλώσει το μάθημα στο my studies και δεν θα δοθεί για αυτά βαθμολογία.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Χρήστος Φάκας