Συμμετοχή στις εξετάσεις Σταθερότητας Φαρμ. Προϊόντων 17/2/2022
- Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 -

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

 

Kαλείσθε έως την Τρίτη 15/2 στις 12 το μεσημέρι να δηλώσετε αν θα συμμετέχετε στις εξετάσεις με την εγγραφή σας στην ομάδα του μαθήματος στο e-class με τίτλο «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΦΑΡΜ. ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ 17/2/2022». Θα υπάρχει δυνατότητα απεγγραφής σας αν το μετανιώσετε και σας παρακαλούμε να το κάνετε σε αυτή την περίπτωση. Δυνατότητα εγγραφής έχουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα στο my-studies.

Σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εγκύκλιο του Υπουργείου σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος 

https://www.pharm.uoa.gr/fileadmin/depts/pharm.uoa.gr/www/uploads/grammateia/2022_01/Odigies_gia_exetastiki_Ianoyarioy_2022.pdf

Με ιδιαίτερη προσοχή στα αναγραφόμενα για το edupass και την κατοχή των πιστοποιητικών.

Όποιος είναι ασθενής θα εξεταστεί σε άλλη ημερομηνία. Ας μην ανησυχεί και ας μη ρισκάρει την υγεία του καθώς και των υπολοίπων ερχόμενος.

Η εξέταση θα διαρκέσει περί τη  1 ώρα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα περί αποστάσεων κτλ. Καλείσθε να προσέλθετε με μάσκα ασφαλείας ή διπλή χειρουργική.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση 1-2 ημέρες πριν την εξέταση για  τα αμφιθέατρα εξέτασης.

 

ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ:


https://survey.uoa.gr/L746512

 

Καλή επιτυχία!

 

Ι. Ντότσικας