Ανακοίνωση αποτελεσμάτων επιλογής ΠΑ και συνάντηση-ενημέρωση (Παρασκευή 7/2, 14.00)
- Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 -

Καλησπέρα σε όλες και όλους,

Την ερχόμενη Τρίτη (4/2), λογικά κάποια σιτγμή το απόγευμα θα βγάλω σε ανακοίνωση τα ΑΜ όσων φοιτητριών-φοιτητών έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν στην πρακτική και όσων έχουν επιλεγεί σαν επιλαχούσες-επιλαχόντες, που θα αντικαταστήσουν κάποια/κάποιο απ΄τους "βασικούς" επιλεγέντες σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει για συνεργασία με φορέα και δεν προσκομίσει τα αναγκαία έγγραφα εντός συγκεκριμένου διαστήματος (θα σας τα εξηγήσω όλα αυτά λεπτομερώς στη συνάντηση).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνάντηση για το νέο πρόγραμμα πρακτικής, αυτή θα γίνει την Παρασκευή 7/2 και ώρα 14.00 στην αίθουσα 102. Παρακαλώ όπως όλες και όλοι (επιλεγείσες/επιλεγέντες και επιλαχούσες/επιλαχόντες) να παραστείτε, διότι θα δούμε βήμα-βήμα ΟΛΗ τη διαδικασία της πρακτικής με τα δικαιολογητικά και θα δοθούν λεπτομερείς οδηγίες για κάθε βήμα που θα πρέπει να κάνετε και έντυπο που θα πρέπει να συμπληρώσετε.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημέρας και ώρας "επιβάλλεται" από μια σειρά παραγόντων (διαθεσιμότητα αιθουσών, νέο συμφωνητικό που πρέπει να έχω στα χέρια μου για να σας το δείξω κλπ.). Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξεταστική και λογικά όλο και κάποιος θα έχει να δώσει κάποιο μάθημα. Έχω κλείσει την αίθουσα (102) μέχρι τις 5 το απόγευμα, οπότε θα καθυστερήσουμε την έναρξη της συνάντησης (τη μετέφερα ήδη στις 14.00), έτσι ώστε να προσέλθουν όσες και όσοι μπορούν.