Διαδικασία λήξης πρακτικής (βεβαίωση Επ. Υπευθύνου)
- Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 -

Καλησπέρα σε όλες και όλους (και καλό αποκαλόκαιρο),

Όσες/οι έχετε ολοκληρώσει ή ολοκληρώνετε την πρακτική σας, πρέπει να συμπληρώσετε σύμφωνα με τις οδηγίες τα δικαιολογητικά λήξης (στο σχετικό φάκελο) και ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ στο Γραφείο της Πρακτικής να περάσετε από εμένα (Σταμάτης) για τη βεβαίωση του Επιστημονικού Υπευθύνου. Όσες/όσοι έχετε ήδη καταθέσει χαρτιά λήξης στο Γραφείο της Πρακτικής, παρακαλείσθε να περάσετε μια βόλτα για τη βεβαίωση του Επ.Υπευθύνου, την οποία και θα προσκομίσετε κατόπιν στο Γραφείο Πρακτικής. Οι ώρες συνεργασίας (για την επόμενη εβδομάδα) είναι οι εξής:

Σταμάτης Πουλακιδάκος (γρ. 108): Τρίτη 15/10 12.00-15.00.

Παρακαλώ όσες και όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει την πρακτική τους και ΔΕΝ έχουν φέρει ακόμα τα δικαιολογητικά λήξης να το κάνουν ΑΜΕΣΑ.

Παρακαλώ όσες και όσοι έχουν ακόμα εκκρεμότητες με τα χαρτιά τέλους να έρθουν και να τις διευθετήσουν άμεσα (και όσοι τελειώνουν τώρα την πρακτική τους, αμέσως μόλις την τελειώνουν), προκειμένου να έχουμε ολοκληρώσει αυτό το στάδιο υποβολής των δικαιολογητικών και να "ασκήσω πίεση" για την περαίωση της διαδικασίας πληρωμής σας, μπας και γλιτώσουμε κάτι από τη δεδομένη καθυστέρηση που θα υπάρξει.

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!