Διεξαγωγή μαθήματος μέσω τηλεκπαίδευσης
- Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 -

Το μάθημα Μαθηματικά Υποδείγματα Παραγωγής Ι θα διεξαχθεί μέσω διαδικασιών τηλεκπαίδευσης για όσο διάστημα η δια ζώσης διδασκαλία δεν θα είναι δυνατή.

Η διδασκαλία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6/4/2020 και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης webex. Πρόκειται για ένα σύστημα που επιτρέπει διδασκαλία σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθηση από τους φοιτητές.

Συνδυαστικά με την τηλεδιάσκεψη στο eclass  θα αναρτάται πρόσθετο υλικό, και προαιρετικές εργασίες/ασκήσεις για περαιτέρω μελέτη.

Για τη σύνδεση στην πλατφόρμα ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ακολουθήστε το σύνδεσμο της τηλεδιάσκεψης στη διεύθυνση:

            https://meetingsemea2.webex.com/meetingsemea2/j.php?MTID=m915262999d650ef0930389bef1840691

 1. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, όταν μπείτε στην ιστοσελίδα θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή webex (μπορείτε σε υπολογιστή με windows, mac, κινητό/ταμπλετ, linux). Αφού εγκατασταθεί το πρόγραμμα θα δοθεί η δυνατότητα να μπείτε στο «δωμάτιο» της τηλεδιάσκεψης.
  Εναλλακτικά μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό από πριν μπαίνοντας στην ιστοσελίδα webex.com.

 2. Αν σας ζητηθεί σε κάποιο σημείο κατά τη σύνδεση, οι κωδικοί της συνάντησης είναι
  Meeting number:146 174 939
  Password:aaBF6dfUJ65

 3. Η συνάντηση θα ξεκινήσει κανονικά στις 6:15 μμ, αλλά το δωμάτιο θα ανοίξει από τις 5:45μμ για να δοθεί χρόνος για τη σύνδεση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν.

 4. Κατά τη διάρκεια της σύνδεσής σας σας παρακαλώ να έχετε κλειστό το βίντεο για λόγους καθυστερήσεων και ιδιωτικότητας. Επίσης για να αποφεύγονται επιστροφές ήχου και γενικότερα φασαρία, να έχετε κλειστό το μικρόφωνό σας. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και μετά να το ξανακλείσετε. Επίσης η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε γραπτά μηνύματα (chat) είτε σε μένα ή κάποιον άλλο συμμετέχοντα προσωπικά, ή σε όλους τους συμμετέχοντες. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις και να τις απαντώ όταν τις βλέπω ή όταν βολεύει.

Αν κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού μαθήματος διαπιστωθεί αδυναμία ζωντανής διδασκαλίας λόγω ανεπάρκειας υποδομών ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, η συνέχιση του μαθήματος θα γίνει μόνο με βιντεοσκόπηση και ανάρτηση της διάλεξης.

Α. Μπουρνέτας