Οδηγίες για την εξέταση, Ιούνιος 2021
- Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 -

Στο μάθημα Αρχαία Ιστορία (Τμήματα Παιδαγωγικών, Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας) θα γίνει εξ αποστάσεως γραπτή εξέταση. Η εξέταση θα γίνει μέσω του e-class με χρήση του εργαλείου Εργασίες. Τα θέματα θα αναρτηθούν τόσο στο e-class https://eclass.uoa.gr/courses/ARCH881/ όσο και στο e-class https://eclass.uoa.gr/courses/ARCH861/. Και στα δύο e-class θα αναρτηθούν τα ίδια ακριβώς θέματα. Τα θέματα θα ανακοινωθούν στο πεδίο Εργασίες αυτών των e-classτην Παρασκευή 25/6, στις 18:00 μμ. και οι απαντήσεις θα πρέπει να έχουν αναρτηθεί ως τις 19.30 μμ. Για την ανάρτηση των απαντήσεων παρακαλούνται όσοι έχουν επίθετα που αρχίζουν από Α-Λ να χρησιμοποιήσουν το e-classhttps://eclass.uoa.gr/courses/ARCH881/ και όσοι έχουν επίθετα που αρχίζουν από Μ-Ω να χρησιμοποιήσουν το e-classhttps://eclass.uoa.gr/courses/ARCH861/.

Εντός του αρχείου που θα αναρτηθεί τα θέματα διακρίνονται σε δύο ομάδες: Α. Αρχαϊκά-Κλασσικά, Β. Ελληνιστικά. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν 5 σύντομες ερωτήσεις και θα πρέπει να απαντήσετε τις 3 από αυτές. ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΡΟΠΟ 3 ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

Οι απαντήσεις θα πρέπει να αναρτηθούν σε αρχείο word ή pdf στο πεδίο εργασίες. Σκαναρισμένες σελίδες θα πρέπει να ενοποιηθούν σε αρχείο pdf και να αναρτηθούν ως τέτοιο. Εντός του αρχείου που θα αναρτήσετε θα πρέπει να έχετε γράψει ονοματεπώνυμο και αριθμό μητρώου. ΟΛΕΣ οι απαντήσεις θα φιλτραριστούν μέσω του εργαλείου Turnitin για έλεγχο αντιγραφής/λογοκλοπής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για να συμμετάσχετε στην εξέταση είναι να έχετε εξασφαλίσει την απαιτούμενη πρόσβαση στο eclass, μέσω του προσωπικού ιδρυματικού σας λογαριασμού ΚΑΙ να έχετε εγγραφεί στο μάθημα ώστε να εμφανίζεται το όνομά σας στα βαθμολόγια .