ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021
- Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 - 7:16 π.μ. -

ΤΗΝ  18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ. ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΗΚΛΑΣΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΚΛΑΣΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΚΛΑΣΣ.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠ[Ι ΠΤΥΧΙΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΑ21. ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 5, ΣΥΝΟΛΟ 10/10.

Κατά την εξ αποστάσεως εξέταση η απάντησή σας στο πεδίο "Εργασία" θα υποβληθεί ως συνημμένο αρχείο σε μορφή Word. Παρακαλώ φροντίστε έγκαιρα ώστε να χρησιμοποιησετε το Office online (όσες και όσοι δεν το έχετε) και να εξερευνήσετε τον τρόπο αποθήκευσής του αρχείου, ώστε να μπορέσετε να το αποστείλετε ως συνημμένο.

Συνοπτικά, με την σειρά: Θα δείτε τα θέματα της εξέτασης σε Εργασία που θα αναρτηθεί στο πεδίο Εργασίες του παρόντος η-κλαςς. Θα γράψετε την απάντησή σας σε αρχείο Word το οποίο θα επισυνάψετε στην απάντησή σας της Εργασίας του η-κλαςς και στη συνέχεια θα το υποβάλετε/αποστείλετε.

ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Η-ΚΛΑΣΣ. 

ΣΤΙΣ 5 Μ.Μ. ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ 500 ΛΕΞΕΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ. ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 3 ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΑ 2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η 8 Μ.Μ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ