Εργαστήριο Wiener
- Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 - 12:00 π.μ. -
Ακολουθώντας την επιθυμία της πλειοψηφίας που παρευρέθηκε στο σεμινάριο της Πέμπτης 11/12 κανονίστηκε επίσκεψη στο εργαστήριο Wiener της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών για τη Δευτέρα 15/12 στις 9.30 ώστε να μπορέσουν να πάνε μετά στη Σχολή όσοι έχουν μάθημα. Η επίσκεψη είναι προαιρετική και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Η Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών βρίσκεται Σουηδίας 54 στο Κολωνάκι.
 
Οδηγίες πρόσβασης: από το σταθμό "Ευαγγελισμός" του μετρό ανεβαίνουμε την ανηφόρα της οδού Μαρασλή, περνάμε μπροστά από την είσοδο του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και από το Μαράσλειο σχολείο και στο τέρμα της βρίσκουμε την οδό Σουηδίας. Κάνουμε δεξιά και στο τέρμα του δρόμου είναι η είσοδος της Αμερικανικής Σχολής, ακριβώς απέναντι από τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη. Θα συναντηθούμε μπροστά στο χώρο που είναι ο φύλακας στις 9.30. Αν κάποιοι αργήσουν, θα τους υποδείξει ο φύλακας στο θυρωρείο της εισόδου την πρόσβαση στο εργαστήριο.
 
Το επόμενο και τελευταίο σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 18/12 κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην αίθουσα του Μουσείου  της Φιλοσοφικής από την Δρα Μαρία Ρούμπου η οποία θα μιλήσει για αναλύσεις οργανικών καταλοίπων στην κεραμική. Θα υπογράψετε για την παρουσία σας και από τον καινούριο χρόνο θα μπορείτε να παραλάβετε τις βεβαιώσεις συμμετοχής από το γραφείο του κ. Παπαδάτου.
 
Ελένη Νοδάρου